Suhe i ispucale usne - Aloe Lips Forever ! - Aloe Vera-Online Forever
Take a fresh look at your lifestyle.

Suhe i ispucale usne – Aloe Lips Forever !

Suhe i Ispucale Usne – Aloe Lips Forever !

Suhe i Ispucale Usne su problem koji može biti veoma bolan i učestao u bilo koje godišnje doba. Što su uzroci i kako si pomoći pročitajte u današnjim temama.

Najčešći uzročnici ispucalih usana su dehidracija, nedostatak vitamina, alergijske reakcije, pušenje, prekomjerno navlaživanje usana i izloženost suncu .

Ispucale usne su često manji problem, ali nedostatak vode ili vitamina u organizmu može utjecati na razvoj drugih bolesti u organizmu.

Suhe i ispucale usne – simptomi

Stupanj suhoće i ispucalosti usana može biti blaži ili teži. Ako se ispucale usne ne počnu održavati, može doći do razvoja kompliciranijih problema na koži. Simptomi ispucalih usana su:

  • suhoća,
  • ispucalost,
  • osjetljivost,
  • crvenilo,
  • oticanje,
  • raspuknuća,
  • krvarenje.

7 savjeta kako se jednom zauvijek riješiti ispucalih usana:

1. NEMOJTE LIZATI ISPUCANE USNE

Slina će samo pogoršati stanje vaših već ispucalih usana. Iako vam se na prvu čini bolje, jednom kada se slina upije u vašu kožu, usne će biti još više dehidrirane nego prije.

2. NOSITE HIDRATANTNE RUŽEVE

Ruževi su super, ali ostavljaju odvratne posljedice po usne. Kad su vam usne u vidljivo lošem stanju, birajte ruževe koji su hidratantni i ugodni na usnama. Ili čak odaberite sjajilo!

3. ODABERITE KREME ODGOVARAJUĆE FORMULE

Uvijek tražite kreme na uljnoj bazi. Kokosovo ili bademovo, ulje jojobe, Aloe Vera i shea maslac samo su neki od sastojaka koji ustvari njeguju usne. 

4. SPAVAJTE S OVLAŽIVAČEM ZRAKA

U zimskim periodima, zrak u sobi je suh zbog čega nam je takva i koža. Osim za usne, spavanje s ovlaživačem zraka dobro je i za ostatak kože lica i tijela te prvobitno bolje za san i disanje.

5. BUDITE OPREZNI S OSTALOM NJEGOM LICA

Ako koristite kreme s retinolom ili salicilnom kiselinom i slučajno ju stavite na usne, koža će se osušiti i postati žarište boli. Uvijek pazite na područje oko usana jer je puno osjetljivije od ostatka lica.

6. NE GRICKAJTE USNE!

Znamo da je pravi izazov oduprijeti se želji da grickate suhi dio usana, ali vjerujte – to je najgore što možete učiniti!

7. ŠEĆERNI PILING MOŽE POMOĆI 

S pilingom uvijek trebate biti oprezni jer su usne puno tanje od ostatka kože na licu pa je moguće napraviti više štete nego koristi. Smeđi šećer u kombinaciji s maslinovim ili kokosovim uljem učinit će sasvim dovoljno. I ne češće od jednom tjedno.

Forever Aloe Lips, odgovor na sve probleme kod ispucalih usana

Aloe Lips tvrtke Forever Living Products predstavlja jedinstven Stick za usne na tržištu, jer osim što može njegovati usne, predstavlja nezamjenjivu prvu pomoć u liječenju raznih povreda kože.

Aloe Lips predstavlja mješavinu svih ljekovitih karakteristika biljke Aloe Vera, uz dodatak jojobinog ulja.

Djelovanja Aloe Vera prvo su primjećena na koži, i to prilikom liječenja raznih povreda, rana, ogrebotina, opekotina i svih drugih oštećenja koja nastanu na koži.

Suvremena ispitivanja pokazuju da je ova biljka izuzetna pomoć kod svih problema sa kožom.

Kao što kreme od Aloe koristimo kad nam je koža suha, ispucala, ili oštećena, tako isto možemo koristiti i posebno napravljen Lips koji će nam služiti kao prva pomoć i koji je uvijek tu za nas.

Aloa Stick za njegu usana, sa visokim postotkom Aloe Vere, obogaćen je jojobinim uljem, izuzetno je kvalitetan i koristi se kao prva pomoć kod raznih problema na koži.

Moje iskustvo u primjeni Aloe Lips-a

Kad mi je došao Touch paket koji sam naručio, prvo što sam htio potražiti je bio Aloe Lips. Htio sam isprobati sve ono o čemu sam čitao o ovom proizvodu.
Kad gledate slike čini Vas da je proizvod neke normalne veličine.
Iznenadio sam se kad sam vidio tako sitan Stick i jedva sam čekao skinuti originalnu etiketu kako bi ga mogao isprobati.
Ima miris jajobe i na usnama ostavlja masan trag, kao da ste namazali ulje umjesto Lipsa.
Jako je lagan i veoma dobro hrani usne.
Djeca dosta grizu usne ili im znaju biti jako suhe. Naročito je to kod nas izraženo, jer obitelj i ja živimo u Mostaru, koji je poznat po buri.
Vrlo lako dolazi do pucanja usana, a zbog vjetra se usne lako osuše, jako brzo ispucaju, jer nemaju dovoljno hidratantnosti.
Čim vidim da su nekom usne jako suhe, uzmem Aloe Lips  namažem i gle čuda. Veoma brzo djeluje, a upotrebljavam ga  zbog sprječavanja pojave herpesa, pa  me je i tu iznenadila njegova djelotvornost,
Od tada ga moja obitelj i ja koristimo  redovno,
Jako sam zadovoljan sa njim, djeci su usne vlažne i puno zdravije izgledaju, te ga svima toplo preporučujem.

OPĆA DJELOVANJA:

Idealan je kod raznih problema na koži i primjenjuje kod stanja kao što su:

– Suhe i ispucale usne i koža

– Herpes Simplex – groznica

– Manja krvarenja na koži

– Ujedi kukaca-sprječava i ublažava pojavu svrbeža, crvenila

– Opekotine veće ili manje površine, obnavlja stanice

– Izuzetan je kod hemoroida

– Promrzline

– Bradavice

Aloe Lips ima veliku primjenu, a njegova osnovni dio u sastavu je 100% stabilizirana Aloa Vera i na taj način se sva ljekovita svojstva i djelovanja Aloe mogu vidjeti u ovom proizvodu.

Ako Vam se svidio današnji post, slobodno ga lajkajte i podijelite s prijateljima.


Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Za sve informacije kako naručiti proizvode iz palete kompanije Forever Living Products:

budite ljubazni i pozovite kontakt broj ili  naručite preko e-mail adrese

Mob/Viber/WhatsApp/+387 63 315 423 Bosna i Hercegovina

e-mail adresa: radoslav66.info@gmail.com

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.