Collagen - Marine Forever - Aloe Vera-Online Forever
Take a fresh look at your lifestyle.

Collagen – Marine Forever

Collagen – Marine Forever

Collagen –  Marine Forever. Čim čujete riječ Collagen obično kažete da to je povezano s elastičnosti kože, antiaging program i td. U pravu ste, ali isto tako da li znate da je Collagen  Protein-Bjelančevina koja je u Vašem organizmu čini 1/3 svih Proteina što odgovara 6% tjelesne mase.

To je građevni materijal za Vaše kosti, kožu, mišiće, vezivno tkivo, zglobove, tetive, ligamente i td. Taj protein je zadužen da Vas drži na okupu. Kako starite on se počinje razgrađivati.

Ovaj protein se ne proizvodi toliko obilno kada počnete starjeti. Usporavanje proizvodnje Collagena počinje sa 25 godina.

Stanična razmjena se događa na mjesečnoj bazi i to vam omogućava da utječete na to kako izgledate. Ne možete vratiti godine, ne možete vratiti sat i zaista se pomladiti. Ali ono što možete učiniti je početi uzimati Collagen Marine Forever već DANAS, kako bi usporili taj proces i Primjetit ćete razliku.

Karakteristike Collagena

Collagen je jedna od najnovih riječi u Industriji ljepote. Potrošači se obično pitaju:

Djeluje li Collagen DOISTA?

Djeluju li dodatci koji sadrže Collagen?

Koja je Najbolja vrsta Collagena?

Kada treba početi sa uzimanjem Collagena i da li će se odmah primjetiti razlika?

Vrste Collagena

Postoje dvije vrste Collagena po porijeklu. To je Collagen Životinjskog porijekla i iz Morske Sredine. U hrani životinjskog porijekla možemo ga naći u Želatini, u onoj šupljini od goveđe kosti, zatim možemo ga naći i u Piletini i pilećem krilcima. Dok ga u morskoj sredini možemo naći u ribi, ribljoj kožici i hrskavici i naravno iz morskih algi. S obzirom da živimo u svijetu kakvom živimo teško je naći na pravi zdravi Collagen u hrani, pa ga zato nadomiještamo uzimajući ga kroz Collagen u prahu ili u tečnom stanju.

Foreverov tim za razvoj sastao se za timom znanstvenika i uvidio koliko je velik značaj Collagena u kozmetičkoj industriji. Te su uzeli za sebe zadatak kako napraviti najnapredniji, tehnološki stabilan Collagen koji je dostupan na tržištu.

Potrošači  traže ovakve proizvode i čim čuju tu ključnu riječ Collagen, traže od Vas da im isporučite najbolji oblik Collagena.

Forever Marine Collagen – Sastav

O sastavu Collagen Marine Forever proizvoda.

Ovaj proizvod je po svome sastavu zapravo morski Collagen. To  je vrsta Collagena koja se dobiva iz ribe ili morskih životinja i  ima sposobnost da poboljša elastičnost i tonus kože, te da pomaže u održavanju zdravlja kostiju i zglobova.

-Ekstrakt crnog papra je dobiven iz plodova crnog papra i navodno ima protuupalna i analgetska svojstva, te se koristi u različite svrhe, uključujući i poboljšanje probave i smanjenje tjelesne težine.

Goji bobice su malo voće koje se dobija iz grma goji i  sadrže visoke količine vitamina C i drugih hranjivih tvari.

-Ekstrakt zelenog čaja se dobiva iz listova zelenog čaja i  ima antioksidativna svojstva te se koristi u različite svrhe, uključujući i smanjenje rizika od određenih vrsta raka i poboljšanje mentalnog zdravlja.

-Vitamin C je voda-solubilni vitamin koji se nalazi u voću i povrću, a pomaže u održavanju zdravlja kože, kostiju i zglobova.

-Vitamin A je hranjiva tvar koja se nalazi u voću, povrću, mliječnim proizvodima i jetri, a pomaže u održavanju zdravlja kože, očiju i imunološkog sistema.

-Cink je mineral koji se nalazi u različitim namirnicama i pomaže u održavanju zdravlja kože, kose i noktiju, te je važan za rad imunološkog sistema i očiju.

-Biotin je voda-solubilni vitamin koji se nalazi u hrani i pomaže u održavanju zdravlja kože, kose i noktiju, te je važan za rad nervnog sistema i metabolizam ugljenih hidrata, masti i aminokiselina. Biotin se nalazi u hrani poput jaja, ribe, oraha i graha, te se može unositi i putem dodataka prehrani.

Forever Marine Collagen sadrži prirodni morski Collagen, koji se dobiva iz ribe, te prirodnih tvari poput ekstrakta borovnice, koji pomažu u pojačavanju učinaka Collagena. Proizvod ne sadrži šećere, gluten i laktozu!
Kao što sam ranije spomenuo, morski Collagen je vrsta Collagena koja se dobija iz ribe ili morskih životinja i  ima sposobnost da poboljša elastičnost i tonus kože, te da pomaže u održavanju zdravlja kostiju i zglobova.

-Ekstrakt borovnice  je tvar koja se dobiva iz plodova borovnice i sadrži visoke količine antioksidativnih tvari, te se koristi u različite svrhe, uključujući i poboljšanje vida i smanjenje rizika od određenih vrsta raka.

Collagen Marine Forever proizvod ne sadrži šećere, gluten i laktozu, što može biti od koristi osobama koje pate od alergija ili intolerancija na ove sastojke.

UVID U ZNANOST

Peter Pressman

Što je Collagen i koja je njegova zadaća u našem tijelu?

Collagen je glavna tjelesna konstrukcija u organizmu. Strukturni protein formira vezivno tkivo i sastavni je dio kože, kostiju, noktiju, mišića, tetiva ligamenata.

Kaže se da nas Collagen drži na okupu kao ljepilo.

Imamo 28 vrsta, a najviše su istraženi tipovi 1, 2, i 3.  Čak 90% tjelesnog Collagena je tip1. On počinje opadati s 25 godina, nakon toga primjećujemo na koži i počinje proces starenja. Znaci su tanka opuštena koža, nokti lomljivi…

Tipovi 1,2, i 3 se poklapaju, tip 3 je onaj za vertikularna vlakna u koštanoj srži.

Ovaj Foreverov Marine kolagen je najbogatiji tipovima 1 i 3.

KRAJNJI OSVRT ZNANSTVENIKA

Istraživanja su pokazala da je gubitak mišića sveden na minimum kod osoba koje uzimaju Collagen kao dodatak prehrani, što direktno još utječe na snagu  mišića, brzinu ozdravljenja, oporavak od ozljeda, zdraviji zglobovi i ligamenti…

Zaista govorimo o poboljšanju zdravlja i vitalnosti.

Teoretski i klinički imamo potvrdu tomu u prilog.

Collagen peptidi se smatraju najboljim oblikom kolagena za oralnu konzumaciju. Ako su i hidrolizirani, kao u ovom slučaju, lakše će se unijeti u organizam i biti više bio raspoloživi.

Ono što je posebno, i vrijedi istaknuti o ovom proizvodu je udruživanje s vitaminom C.

On će optimizirati raspoloživost Collagena (dodatka- nutricionistička biokemija) i apsolutno je nužan za sintezu Collagena.

Imamo SIGURAN, BIORASPOLOŽIV, i s  MAKSIMALNOM SINTEZOM COLLAGENA koje naše tijelo može provesti. Tako dajemo mogućnost tijelu da poboljša rezultat liječenja.

Mala količina Collagena sadrže više proteina po kaloriji od drugih izvora kolagena (goveđeg ili svinjskog) a manje natrija i šećera.

Iz liječničke perspektive namijenjen je mlađoj (sportašima), srednjoj i starijoj dobnoj  skupini.

Ako Vam se svidio moj post, slobodno ga podijelite sa svojim prijateljima !

Unaprijed se zahvaljujem!


Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Naručite još danas u Svim Zemljama Regije svoj omiljeni Collagen Marine Forever

FOREVER LIVING PRODUCTS – INTERNET TRGOVINE
——————
Forever Living Products – 🇧🇦Bosna i Hercegovina🇧🇦
http://bit.ly/2GaLPV7 – Forever_BiH
——————
Forever Living Products – 🇭🇷Hrvatska 🇭🇷
http://bit.ly/2Mupnu7 – Forever_Hrvatska
——————
Forever Living Products – 🇲🇪Crna Gora🇲🇪
bit.ly/39XlA15 – Forever_Crna Gora
——————
Forever Living Products – 🇷🇸Srbija🇷🇸
bit.ly/2Fy9lZl – Forever_Srbija
——————
Forever Living Products – 🇸🇮Slovenija🇸🇮
http://bit.ly/39RSmR0 Forever_Slovenija


Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Za sve informacije kako naručiti proizvode iz palete kompanije Forever Living Products:

budite ljubazni i pozovite kontakt broj ili  naručite preko e-mail adrese

Mob/Viber/WhatsApp/+387 63 315 423 Bosna i Hercegovina

e-mail adresa: radoslav66.info@gmail.com

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.