Aloe Vera Gel - Recept iz Prirode! - Aloe Vera-Online Forever
Take a fresh look at your lifestyle.

Aloe Vera Gel – Recept iz Prirode!

Aloe Vera Gel – Recept iz Prirode!

Aloe Vera Gel – Recept iz Prirode! Pročitajte i saznajte koje su prednosti Aloe Vera Gela za naše zdravlje na staničnoj razini.

Aloe Vera Gel je čisti sok unutarnjih listova Aloe Vere Barbadensis Miller, jedne od šest ljekovitih Aloe Vera od 400 vrsta.

Aloe Vera Gel u sebi sadrži 99.7% čiste Aloe Vere.

U svom sastavu Aloe Vera Gel ima toliko korisnih sastojaka, da stručnjaci u toj oblasti svaki dan otkrivaju nešto novo vezano za djelotvorna svojstva Aloe Vere.

Glavno svojstvo Aloe Vera Gela je da pomaže našem organizmu da se sam bori do samoizlječenja.

Jedno od glavnim karakteristika Aloe Vera Gela je da u svom sastavu ima jedan polisaharid koji se zove Acemannan.

On  djeluje kao imunomodulator našeg tijela, tj. da pomaže našem tijelu da se odbrani od napada kako virusnog tako i bakterijskog, te samim tim dovodi do pomoći jačanju Imuniteta  našeg organizma.


Aloe Vera kroz povijest

Što je Aloe Vera i odakle dolazi biljka?

Aloe Vera je poznata po svojim ljekovitim svojstvima najmanje 6.000 godina. U ranim danima, biljka je bila poznata kao “biljka vječnosti” i bila je predstavljena egipatskim faraonima kao pogrebni dar.

Tijekom vremena, skupine iz mnogih geografskih područja koristile su i aloe veru, uključujući Indijce, Kineze, Meksikance i Sjeverne Amerike.

Od tada, njegova uporaba postala je više ciljana i ljekovitija, i jedna je od vodećih terapija za opekline od sunca.

Aloe vera je kaktus biljka koja pripada obitelji Liliaceae. Raste u suhoj klimi kao što je ona u dijelovima Afrike i Indije, a koristi se medicinski već stoljećima.

Aloe list izlučuje bistri gel koji se, kada se odvaja od ostatka biljke, može topikalno nanositi na zacjeljivanje rana i smiriti kožu.

Provedene su različite studije kako bi se ispitale koristi biljke aloe vera i utvrdilo se da aloe vera zapravo ima nekoliko svojstava koja su učinkovita u liječenju raznih stanja kože, od psorijaze ili suhe kože, kozmetičkih bolesti, kose i problema ćelavosti i još mnogo više.

Također se kaže da je koristan u liječenju rana i opeklina, manjih kožnih infekcija, cista, dijabetesa i povišenih lipida u krvi kod ljudi, te pokazuje određena obećanja u liječenju ozbiljnijih i trajnijih stanja kao što su ekcem, genitalni herpes, perut, psorijaza, rane čireve, čirevi kože i drugi, prema Mayo klinici.

8 prednosti korištenja Aloe Vere Gela:

1. Pomaže kod opeklina od sunca.

Aloe Vera pomaže kod opeklina od sunca kroz njegovu snažnu iscjeljujuću aktivnost na epitelnoj razini kože, sloj stanica koje pokrivaju tijelo. Djeluje kao zaštitni sloj na koži i pomaže u obnavljanju vlage. Zbog svojih nutritivnih svojstava i antioksidativnih svojstava koža brže zacjeljuje.

2. Djeluje kao ovlaživač.

Aloe Vera kožu vlaži bez masnog osjećaja, pa je savršeno za svakoga tko ima masnu kožu. Ženama koje koriste make-up na bazi minerala, aloe vera djeluje kao hidratantna krema i odlična je za lice prije nanošenja kako bi se spriječilo sušenje kože. Za muškarce: Aloe vera gel se može koristiti kao tretman nakon brijanja jer njegova ljekovita svojstva mogu liječiti male posjekotine uzrokovane brijanjem.

3. Primjena kod  akni.

Aloe vera gel sadrži dva hormona: auksin i gibereline. Ta dva hormona osiguravaju zacjeljivanje rana i protuupalna svojstva koja smanjuju upalu kože. Giberellin u aloe veri djeluje kao hormon rasta koji stimulira rast novih stanica. Omogućuje brzo i prirodno zacjeljivanje kože s minimalnim ožiljcima.

4. Borba protiv starenja.

Kako starimo, svi počinju brinuti o izgledu sitnih linija i gubitku elastičnosti kože. Aloe Vera tj. srce lista sadrži mnoštvo antioksidanata, uključujući beta karoten, vitamin C i E koji mogu poboljšati prirodnu čvrstoću kože i zadržati hidratiziranu kožu.

5. Smanjuje vidljivost strija.

Koža je poput jednog velikog elastičnog dijela koji će se proširiti i smanjiti ako je potrebno kako bi se prilagodio rastu. Ali ako se koža previše rasteže, prebrzo (zbog trudnoće, brzog dobivanja na težini ili gubitka), elastičnost kože može se oštetiti. To je ono što ostavlja one neugledne strije. Te se oznake pojavljuju zbog manjih suza u slojevima kože uzrokovanih iznenadnim i prekomjernim istezanjem. Aloe Vera  može pomoći u skrivanju ovih strija iscjeljivanjem ovih rana.

6. To je hranjivo bogatstvo za dobro zdravlje.

Ovaj čvrsti materijal sadrži više od 75 različitih hranjivih tvari uključujući vitamine, minerale, enzime, šećere, antrakinone ili fenolne spojeve, lignin, saponine, sterole, aminokiseline i salicilnu kiselinu.

7. Smiruje parodontne bolesti.

Prema studiji objavljenoj u časopisu Journal of Ethnopharmacology, izuzetno je korisna u liječenju bolesti desni poput gingivitisa, parodontitisa. Smanjuje krvarenje, upalu i oticanje desni. To je snažan antiseptik u džepovima gdje je teško čišćenje normalno, a njegova antifungalna svojstva uvelike pomažu u problemu proteznog stomatitisa, aptusnih čireva, napuknutih i podijeljenih kutova usta.

8. Pomaže u probavi.

Unutarnje koristi Aloe Vere trebale bi biti jednako nevjerojatne. Za biljku se kaže da poboljšava probavu i ublažava čireve. Neki ga smatraju laksativom, dok drugi to pripisuju svojim probavnim svojstvima (koja normaliziraju sustav i potiču pravilnost). Sok je također propisan za artritis i reumatizam. Da biste testirali bilo koju od ovih tvrdnji, isijecite izrezane listove u vodu ili žvačite komade svježeg lista.

Jeste li spremni naučiti više o tome kako otključati moć hrane kako biste izliječili svoje tijelo, spriječili bolesti i postigli optimalno zdravlje?


Aloe Vera Gel kao biostimulans za unutrašnju upotrebu

Možete li zamisliti da  ste rasjekli list Aloe Vere i njegovu dragocjenu, meku srž pojeli neposredno iz lista.

Upravo to se događa kada koristite Forever Aloe Vera Gel.

Ovaj je gel, zahvaljujući stabilizacijskom postupku koji je zaštićeno vlasništvo kompanije Forever Living Products, potpuno čist i svjež, kao što je u prirodi stvoren.

Bogatstvo vitamina (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselina i mineralnih tvari, sadrži i sedam aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.

Iz spomenutih razloga Aloe Vera Gel jedan je od najboljih mogućih dodataka ishrani modernog čovjeka i kao pomoć za jačanje Imuniteta našeg organizma.

Redovna cijena mjesečne količine od 3 litre Aloe Vera Gela iznosi 196,50 KM.

Iskoristite popust od 5% ! Kliknite novi kupac i naručite DANAS 3 Litre Aloe Vera Gela

Popust će vam se obračunati neposredno prije plaćanja (zadnjeg koraka narudžbe)

 


Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Za sve informacije kako naručiti proizvode iz palete kompanije Forever Living Products:

budite ljubazni i pozovite kontakt broj ili  naručite preko e-mail adrese

Mob/Viber/WhatsApp/+387 63 315 423 Bosna i Hercegovina

e-mail adresa: radoslav66.info@gmail.com

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.