Aloe Vera Gel za Imunitet - Aloe Vera-Online Forever
Take a fresh look at your lifestyle.

Aloe Vera Gel za Imunitet

Aloe Vera Gel za Imunitet

Aloe Vera Gel za Imunitet – Saznajte sve  kako Aloe Vera Gel od Forevera pomaže Organizmu za bolji Imunitet, u borbi protiv virusa,bakterija,gljivica i td.

Ako se Aloe Vera Gel pije kao napitak, djeluje dobrotvorno na mnogobrojne funkcije organizma: jača imunološki sustav, smanjuje upale, uništava viruse, bakterije, gljivice, parazite, ličinke i spore, detoksicira organizam, potiče metabolizam i djelovanje svih organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i živčanog sustava, kože,

Aloe Vera Gel od Forevera stimulira stvaranje bijelih krvnih zrnaca, koje su odgovorne za obrambene funkcije tijela. Ona se suprotstavljaju virusima i bakterijama koji uz njeno prisutstvo nemaju šanse.

U mnogim je istraživanjima dokazano da je Aloe Vera Gel jedan od korisnijih dodataka prehrani, koji nam na prirodni način pomažu prebroditi probleme i bolesti.

Istraživanja su pokazala kako je potrebno redovito piti par čaša soka Aloe Vera Gela dnevno, kako bi se značajno poboljšala probava.

Sok koji se dobiva iz gela, tj. srca mesnatog središta ove biljke može ukloniti toksine i druge nepotrebne materije koje se često znaju nakupiti na crijevnim resicama.

S vremenom one se nakupljaju i mogu postati zapreka u normalnom prohodu probavljene hrane kroz trakt, a tijelo na ovaj način gubi dio svoje snage iskorištavanja korisnih hranjivih tvari iz konzumirane hrane.

Osim što nas čisti ovakvog otpada, Aloe Vera Gel od Forevera pomaže u reguliranju kiseline, te tako smanjuje rizik čireva i mnogih upala crijeva.

Dok biljka Aloe Vera sadrži aloin, koji je i jak laksativ, u Aloe Vera Gelu je odstranjen taj aloin, pa je mogućnost tih pojava u mnogome smanjena.

 

Forever Aloe Vera Gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke.

Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i iznimno brzom obradom nakon branja lista.

Naručite Vaš mjesečni paket Aloe Vera Gela kao i ostale proizvode od Forever preko webshopa za Bosnu i Hercegovinu OVDJE

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

Naručite još danas u svim zemljama regije svoj omiljeni Aloe Vera Gel

FOREVER LIVING PRODUCTS – INTERNET TRGOVINE
——————
Forever Living Products – Bosna i Hercegovina
http://bit.ly/2GaLPV7 – Forever_BiH
——————
Forever Living Products – Hrvatska
http://bit.ly/2Mupnu7 – Forever_Hrvatska
——————
Forever Living Products – Crna Gora
bit.ly/39XlA15 – Forever_Crna Gora
——————
Forever Living Products – Srbija
bit.ly/2Fy9lZl – Forever_Srbija
——————
Forever Living Products – Slovenija
http://bit.ly/39RSmR0 Forever_Slovenija

 

Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Za sve informacije kako naručiti proizvode iz palete kompanije Forever Living Products:

budite ljubazni i pozovite kontakt broj ili  naručite preko e-mail adrese

Mob/Viber/WhatsApp/+387 63 315 423 Bosna i Hercegovina

 

e-mail adresa: radoslav66.info@gmail.com

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

 

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.