Aloe Vera recept Romana Zaga ! - Aloe Vera-Online Forever
Take a fresh look at your lifestyle.

Aloe Vera recept Romana Zaga !

Aloe Vera recept Patera Romana Zaga

 

Aloe Vera recept svećenika Romana Zaga današnja je tema o kojoj ćemo govoriti.

Aloe Vera štiti i jača imunološki sustav, čisti organizam i pomaže mu da se brže oporavi od bolesti, zbog čega je nezamjenjiva pomoć oboljelim od karcinoma.

Znanstvenici se sve više slažu s time da je naš imunitet sposoban zaštititi nas od svih bolesti i da do pojave tumora može doći samo ako je rad imunološkog sustava narušen.

Sve dok je naš imunološki sustav jak mi ne obolijevamo, ali onog trenutka kada ovaj sustav zakaže, u tijelu se opasne stanice počinju razmnožavati velikom brzinom.


Učinci Aloe Vere na naš organizam !

 

Ugljikohidrati su sadržani u gelastom dijelu biljke lista Aloe Vere. Aloe Vera sadrži monosaharide i polisaharide. Polisaharid najizraženijeg fitoterapijskog djelovanja je Acemanan, kompleks ugljikohidrata manoze.

Sadržaj polisaharida u aloji, zbog njihovih specifičnih svojstava, bitan je za kozmetičku i fitoterapijsku farmaceutsku industriju.

Zadržava vlagu u svježem lišću, a njegove makromolekule, čineći tanki poluprospusni sloj, omogućuju hidrataciju kože, tj. osiguravaju optimalan sadržaj vode u koži koja postaje mekana i elastična.

Acemanan se ne raspada u probavnom traktu nego se očuvan apsorbira u crijevnoj sluzi. Jača imunološki sustav organizma, aktivirajući makrofage – stanice koje iz organizma uklanjanju toksine i sprečavaju vezivanje prokancerogenog benzopirena za hepatocite, smanjujući nastanak potencijalno kancerogene DNA.

Istraživanja su potvrdila da aloe vera jača imunitet, pomaže kod probavnih tegoba i GERB-a tu spada i Hijatalna Hernija, potpomaže smanjenju rasta tumora i zaustavlja širenje metastaza.

Kemoterapija uz aloe veru se lakše podnosi, jer ona ublažava njezino štetno djelovanje i detoksicira organizam.


Recept za liječenje karcinoma

 

Brazilski redovnik, pater Romano Zago, otac je ovog lijeka koji se već generacijama prenosi u mnogim obiteljima. Iskušajte ga i vi.

Potrebno vam je:

  • 35 dag svježeg lišća aloe arborescens
  • 6 jušnih žlica destiliranog alkohola (whisky, rakija, rum)
  • 50 dag prirodnog meda

Suhom krpom s lišća uklonite nečistoću i iglice s ruba. Listove iskidajte na komade, ne guleći ih, stavite ih u mikser i dodajte im med i alkohol.

Sve izmiksajte u jednoličnu smjesu. Ovaj pripravak nije potrebno kuhati niti cijediti.

Važno je da listovi budu sasvim sitno samljeveni. Smjesu izlijte u tamnu staklenu posudu i čuvajte u hladnjaku.

 


Upute za doziranje

 

Uzimajte po jednu jušnu žlicu pripravka 3 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Važno je da se pripravak potroši do kraja.

Nakon što ste završili kuru posavjetujte se s liječnikom. Poboljšanje bi trebalo biti vidljivo u nalazima.

Liječenje alojom možete kombinirati i s drugim prirodnim načinima liječenja karcinoma – poput terapije dr.Clark, vitamina B17, graviole, različitih dijeta itd.

Aloe vera je čarobna biljka koja će vam pomoći da se oduprete mnogim bolestima. Iskoristite ljekovita svojstva aloe vere i budite zdravi!


 Kontakt informacije

Aloe Vera-Online Forever je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 5% popusta (na minimalnu narudžbu 130km+PDV) u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke.

Za sve informacije kako naručiti proizvode iz palete kompanije Forever Living Products:

budite ljubazni i pozovite kontakt broj ili  naručite preko e-mail adrese

Mob/Viber/WhatsApp/+387 63 315 423 Bosna i Hercegovina

e-mail adresa: radoslav66.info@gmail.com

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na +387 63 315 423

 


 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.